Pozíció megnevezéseBelső értékesítési munkatárs- HR6991236X
CéginformációMegbízónk, a Finder-Hungary Kft. stabil nemzetközi háttérrel rendelkező külföldi érdekeltségű kereskedelmi cég, 16 éve van jelen Magyarországon. A budapesti központú vállalat villamos ipari termékek széles skáláját kínálja kereskedelmi partnerei részére.
 
Amit kínálunk·  Szakmai fejlődési lehetőséget, maximális támogatást a feladatok elsajátításában
·  Stabil, hosszú távú munkalehetőséget
·  Közvetlen légkörű, támogató csapatot
·  Önállóságot a napi feladatok elvégzésében
·  Versenyképes fizetést és juttatásokat
Ellátandó feladatok·  Vevői igények kiszolgálása: ajánlatok készítése, rendelések feldolgozása, rendelésigazolások készítése és elküldése, szállítólevelek készítése, számlázás, a kiszámlázott rendelések összecsomagolása a raktárban. Telefonos és elektronikus kapcsolattartás a vevőkkel. Szakmai tanácsadás nyújtása a vevők részére.

·  Raktárkezelés: a raktári rend megismerése, áruátvétel, bevételezés, leltárkészítésben történő részvétel. A raktárkezelés a többi belső értékesítő munkatárssal egyeztetve és közösen történik.

·  Értékesítés támogatása: termékismertetők, vásárok, vevőtalálkozók, információs napok előkészítésében történő részvétel.

·  Beszállítóval való kapcsolattartás: rendelések elkészítése a Finder GmbH, mint beszállító részére. Árak, szállítási határidők, tételek egyeztetése, a Finder GmbH rendelésigazolásainak feldolgozása a cég ERP rendszerében.

·  Egyéb kapcsolódó feladatok: statisztikák, kimutatások elkészítése, postai küldemények előkészítése, kapcsolattartás a szállításokat végző cégekkel.
Elvárások·  Középfokú műszaki szakirányú végzettség vagy hasonló profilú cégnél szerzett tapasztalat
·  Kommunikációs szintű német vagy angol nyelvtudás a Finder GmbH-val való kapcsolattartáshoz
·  Pozitív, proaktív hozzáállás, segítőkészség
Jelentkezés módjaAmennyiben érdekel a pozíció, az alábbi címen várjuk jelentkezésedet: palyazat@abt.hu. A pályázat tárgyába írd be az álláshirdetés azonosítóját: HR6991236X.
Jelentkezési Emailpalyazat@abt.hu
Munkavégzés helyeBudapest
Személyek száma1
Nyelvismeretnémet - Középfok
Ajánlat típusaTeljes munkaidő
Érvényesség2019.11.14. - 2019.12.14.
SzakterületÉrtékesítés

Kapcsolat
Állásstart Magyarország Kft.
1094 Budapest,
Tűzoltó utca 59.
Tel: 06 (1) 374 - 4020
Fax: 06 (1) 374 - 4021
E-mail: info@allasstart.hu