Pozíció megnevezéseSzoftverfejlesztő - Székesfehérvár, Fejér Megye, esetenként:megrendelők vidéki vagy külföldi telephelyein - AMPLIO AUTOMATION
CéginformációSzékesfehérvári automatizálással, egyedi célgép tervezéssel és gyártással foglalkozó cégünk keres folyamatosan növekvő csapatába kreatív, lendületes új tagokat.
Amit kínálunk· Folyamatos sikerélmény, ha határidőre, jól működő gépet tervezel.
· Jó hangulat: hiszünk abban, hogy együtt tudunk sikereket elérni, mi segítünk Neked, ha elakadsz, de ugyanezt várjuk Tőled is.
· Vevői elismerés: a vevő Téged fog kérni a következő gépéhez is tervezőnek, ha elégedett a munkáddal.
· Juttatások: célunk, hogy a cég kihívásait együtt ugorjuk meg, így a velünk együtt küzdő kollégák érezzék a folyamatos elismerést, mind juttatások, mind visszajelzés tekintetében.
· Szuper iroda: innovatív, dinamikusan fejlődő fiatal csapatunknak igyekszünk színvonalas munkakörnyezetet biztosítani, kényelmes székek, kávé, céges autó, egyéb programok.
· Nincs két egyforma projekt, így változatos alkotótevékenységre számíthatsz, újra és újra szakmai kihívások elé állítunk.
· Ki tudsz menni külföldre a megtervezett gépeddel a vevő telephelyére átadni azt – vagy rábízhatod a projektesre, ha félsz a repüléstől.
· Folyamatos fejlődési lehetőség biztosítása: idegen nyelv-oktatás házon belül, szakmai és kommunikációs továbbképzések, kirándulások.
Elvárások· Villamosmérnöki vagy informatikai végzettség,
· 0-99+ év tapasztalat automatizálási területen,
· Nincs specifikus programtudásra szükség, de bármilyen nyelvet gyorsan el kell tudni sajátítani, képfeldolgozó rendszerek, HMI felületek kialakítása,
· Szakmai alázat és elhivatottság, fogékonyság az új megoldások és technológiák iránt,
· Önálló munkavégzés, kooperáció a projektcsapattal.
Jelentkezés módjaHa szeretnél egy lendületes, összetartó csapatban dolgozni, várjuk a fényképes önéletrajzodat magyar és angol/német nyelven a recruitment@amplio.hu email címre a pozíció pontos megjelölésével.
Jelentkezési Emailrecruitment@amplio.hu
Munkavégzés helyeFejér megye
Személyek száma1
Szükséges diplomainformatikai
villamosmérnöki
mérnökinformatikus
programozói
Ajánlat típusaTeljes munkaidő
Érvényesség2019.02.26. - 2019.03.26.
SzakterületSzoftverfejlesztő/programozó
Villamosmérnök
Informatika
IT Helpdesk
IT tanácsadó
Mérnökinformatikus

Kapcsolat
Állásstart Magyarország Kft.
1094 Budapest,
Tűzoltó utca 59.
Tel: 06 (1) 374 - 4020
Fax: 06 (1) 374 - 4021
E-mail: info@allasstart.hu