Pozíció megnevezéseRendezvényszervezési szakreferens - SkillStar 2018 - Budapest
CéginformációA WorldSkills egy olyan nemzetközi szakmai verseny, amit a szakmák olimpiájaként is emlegetnek, melynek európai verziója a EuroSkills, a szakmák Európa-bajnoksága. A EuroSkills versenyen minden jelentős ipari terület képviselteti magát. Hat nagy szakmai csoportban – kreatív művészetek és divat, információs és kommunikációs technológiák, gyártási és mérnöki technológiák, szerelési és építési technológiák, szállítás és logisztika, valamint szociális és személyi szolgáltatás – versenyeznek mintegy 35 versenyszámban Európa legfelkészültebb fiataljai, hogy eldönthessék ki szakmájuk legjobbja Európában. A EuroSkills jelentős szakmai eseménynek számít. A háromnapos verseny mellett kiállításokra, konferencia programra és egyéb szakmai rendezvényekre is sor kerül. A WorldSkills Europe szervezet magyarországi hivatalos tagszervezete a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara 2013-ban megpályázta és megnyerte a EuroSkills 2018-as verseny rendezési jogát, amely Budapesten kerül megrendezésre 2018.szeptemberében.
Ellátandó feladatok- Részvétel a verseny előkészítése során felmerülő éves rendezvények, találkozók értekezletek előkészítésében, szervezésében és lebonyolításában.
- Közreműködés EuroSkills versenyhez kapcsolódó kísérő rendezvények megtervezésében, előkészítésében, szervezésében és lebonyolításában.
- A EuroSkills Budapest 2018 versenyhez és előkészítő illetve kísérőrendezvényeihez kapcsolódóan a szakképzés népszerűsítését elősegítő PR, sajtó- és reklámtevékenységgel kapcsolatos feladatok tervezése, előkészítése és a lebonyolítás végigkísérése, a kapcsolódó információs és kommunikációs anyagok előkészítése és ellenőrzése.
- Részvétel a rendezvény PR-jához kapcsolódó beszerzési eljárások előkészítésében a lebonyolítás nyomon követése, a rendezvényhez kapcsolódó pályázatok kezelése.
- A EuroSkills Budapest 2018 versenyhez és annak az előkészítő és kísérő rendezvényeihez kapcsolódó információs anyagok készítése.
Részvétel a feladathoz kapcsolódó rendszeres és eseti találkozókon, üzleti utazásokon, bizottsági üléseken.
- A munkakörhöz kapcsolódó adminisztrációs feladatok elvégzése, teljesítési igazolások, kimutatások készítése.

Prezentációk és rendszeres időközönként beszámolók készítése a projekt előrehaladásról.
- Kapcsolattartás a szakmai vezetőkkel és a verseny felkészülését ellenőrző hazai és nemzetközi szervezetekkel, bizottságokkal.
- A rendezvény szervezése során felmerülő esetleges kockázatok felmérése, és azok elkerülésére javaslatok kidolgozása
Elvárások- Felsőfokú végzettség.
- Rendezvényszervezési területen szerzett tapasztalat.
- Társalgási szintű angol nyelvtudás.
- Eredmény-orientált gondolkodásmód, csapatszellem és pozitív hozzáállás
- Haladó szintű, magabiztos számítógépes ismeret (Microsoft Office programok, Word, Excel PowerPoint).
- Önálló, precíz munkavégzés.
- Kiváló kommunikációs és szervező készség.
- Rugalmasság.
- Megbízhatóság.
- Pontosság, terhelhetőség.
- „B” kategóriás jogosítvány
Jelentkezés módjaA SkillStar 2018 Nonprofit Kft. pályázatot hirdet rendezvényszervezési szakreferens munkakörben.
A leendő munkatárs a EuroSkills Budapest 2018 nemzetközi szakmai versenyhez kapcsolódó kísérőrendezvények megszervezéséért lesz felelős.

Kérjük, hogy szakmai önéletrajzát és motivációs levelét legkésőbb 2017. szeptember 22-ig elektronikus úton, fizetési igény megjelölésével egy példányban az alábbi címekre juttassa el:
Bihall Tamás, ügyvezető, bihall@bokik.hu
Csiszár Zsófia projekt menedzser, csiszar.zsofia@mkik.hu
Jelentkezési Emailcsiszar.zsofia@mkik.hu
Munkavégzés helyeBudapest
Személyek száma1
Nyelvismeretangol - Középfok
Ajánlat típusaTeljes munkaidő
Érvényesség2017.09.07. - 2017.10.07.
SzakterületAsszisztens
Marketing
PR és kommunikáció
Média

Kapcsolat
Állásstart Magyarország Kft.
1094 Budapest,
Tűzoltó utca 59.
Tel: 06 (1) 374 - 4020
Fax: 06 (1) 374 - 4021
E-mail: info@allasstart.hu